Ministri Latifi raportoi para Komisionit për shëndetësi

Ministri i Shëndetësisë Rifat Latifi raportoi para Komisionit parlamentar të Shëndetësisë, por vonesa e tij u cilësua nga deputetët si mungesë përgjegjësie. Çështjet për të cilat ministri raportoi ishin: Puna dhe sfidat e Ministrisë së Shëndetësisë, roli mbikëqyrës i SHSKUK -së dhe Strategjia Legjislative për vitin 2022./21Media

Back to top button