Ministria publikon çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve.
Sipas njoftimit, çmimi i lejuar për naftë është 1,73 centë për litër.
Çmimi i lejuar për benzinë është 1.41 centë për litër.
Ndërkaq, çmimi i lejuar për gaz është 72 centë për litër.
Këto çmime vlejnë për sot, 30 tetor prej orë 10:00 dhe janë valide 48 orë nga data e publikimit./21Media 

Back to top button