Ministria publikon çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për sot.

Sipas Ministrisë, nafta sot do të kushtojë 1.70 cent.

Çmimi maksimal i benzinës për sot është 1.36 cent.

Ndërkaq, çmimi për gaz është 0.76 cent.

Sipas njoftimit, çmimet e lartcekura vlejnë për datë 8 shtator, filluar nga ora 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data e ora e publikimit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button