Minxhozi: Rritet shkëmbimi i mallrave ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës

1 min read

Shkëmbimi i mallrave midis dy vendeve

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi,  deklaroi se vëllimi i  shkëmbimit të mallrave midis Shqipërisë dhe Kosovës është në rritje. Ai thotë se në gjashtëmujorin e parë të këtij viti, Shqipëria ka eksportuar 106 milionë euro mallra në Kosovë, ndërkohë që edhe Kosova ka rritur eksportet në Shqipëri për 10%.