Komuna e Mitrovicës ka marrë vendim që ta anulojë vendimin që bizneset të kenë ditë pushimi të dielën.

Kjo erdhi pas shqyrtimit të kërkesës së bizneseve, të cilët kishin kërkuar të që të rikthehet vendimi që e diela të jetë ditë pushimi. Kjo pasi marrë parasysh edhe situatën pandemike.

Komuna ka njoftuar se ky vendim hynë në fuqi këtë të diel.

“Pas shqyrtimit të kërkesave së pesëdhjetë e gjashtë bizneseve, për caktimin e ditës së diel pushim, kryetari Bahtiri duke marrë parasysh kërkesën e tyre dhe gjendjen pandemike në vend, vendos për rikthimin e vendimit, që e diela të jetë pushim. Vërejtje: ky vendim hynë në fuqi duke filluar nga, diela e parë e këtij muaji përkatësisht nga data 23.08.2020”, thuhet në njoftimin e komunës./21Media