Mjekësi: Edhe infermierët po ikin!

Gexha-Bunjaku: MSH e përkushtuar të krijojë kushte më të mira pune për infermierët
Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë Shëndetësorë kërkuan kushte më të mira për këtë komunitet, me qëllim të parandalimit të ikjes së tyre nga Kosova. Me rastin e 12 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë, mbështetje ofruan edhe nga ministria e Shëndetësisë./21Media

Back to top button