Njësitë për deminim e kanë bërë asgjësuar mjetin

Njësitë për deminim e kanë bërë asgjësuar mjetin

Një person ka njoftuar se pranë liqenit të Batllavës kishte hasë në një mjet shpërthyes.

Ai ka gjetur mjetin shpërthyes dje rreth orës 11:00 në fshatin Brainë të Podujevës.

Njësiti policor ka bërë sigurimin e mjetit, ndërsa, njësitë për deminim të KFOR-it dhe FSK-së në mënyrë të kontrolluar e kanë bërë asgjësimin e mjetit./21Media