Monitoruesit: KQZ të bëjë përgatitjet e duhura për këto zgjedhje

1 min read

 

Tanimë kur data për zgjedhjet lokale është caktuar dhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar përgatitjet, monitoruesit e procesit zgjedhor vlerësojnë se KQZ ka kohë të mjaftueshme për t’i përgatitur këto zgjedhje. Sipas tyre, KQZ duhet përmes kampanjave të evitojnë problemet që mund të hasen me diasporën.(Përgatiti: Albulena Nuha, Kamera: Berat Bahtiri)./21Media