Qeveria e Luksemburgut dhe UNICEF-i i kanë dhuruar Ministrisë së Shëndetësisë, 40 pajisje oksigjeno-formuese për luftimin e Covid-19.

Këtë lajm e ka bërë të ditur ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj përmes një statusi në Facebook, duke thënë se pajisjet janë të dedikuara për kujdesin parësor shëndetësor dhe do të shpërndahen në të gjitha komunat e Kosovës.

Ceremonia e pranimit të 40 pajisjeve oksigjeno-formuese, donacion ky nga Qeveria e Luksemburgut dhe UNICEF. Pajisjet janë të dedikuara për kujdesin parësor shëndetësor dhe do të shpërndahen në të gjitha komunat e Kosovës. Falënderoj Qeverinë e Luksemburgut, UNICEF-in dhe të gjithë partnerët e tjerë që po e ndihmojnë në vazhdimësi popullin e Kosovës në këtë sfidë globale“, thuhet në njoftim.