VV me mocion për rrëzimin e Qeverisë Hoti

Nagavci: Duhet të kthehemi të sovrani
Selimi: Kemi parë se edhe PDK ka kritika për Qeverinë Hoti

Vetëvendosje ka filluar mbledhjen e nënshkrimeve për mocionin për rrëzimin e Qeverisë Hoti të cilën e quajnë jo legjitime. Deri më tash thonë se kanë grumbulluar 31 nënshkrimet e deputetëve të partisë së tyre, ndërsa presin mbështetje edhe nga PDK-ja, AAK-ja dhe Nisma.
Këto të fundit nuk kanë bërë të ditur nëse do ta përkrahin apo jo.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Kushtrim RRMOKU)/21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button