MTI: Kërkesat e qumështarëve janë të drejta

Ndalohet përkohësisht përdorimi i vajit të palmës.-Operatorët duhet t’i zbatojnë masat anti-Covid

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka marrë vendim që ta ndalojë përkohësisht importin e vajit të palmës si dhe importin e djathit dhe produkteve të ngjashme të tij të prodhuara me yndyrë bimore. Me këtë vendim po ashtu ndalohet përkohësisht edhe përdorimi i vajit të palmës në prodhimin e produkteve të ngjashme të djathit nga prodhuesit vendor. Kjo ministri po angazhohet edhe në zbatimin e masave për mbrojtje nga pandemia Covid 19. Kolegu Bahtir CAKOLLI bisedoi me Vesel KRASNIQIN, ministër i Tregtisë dhe Industrisë./21Media

Back to top button