Hoti takohet me përpunuesit e qumështit.-Durmishaj: Vaj i palmës është propagandë dhe për interesa të ndryshme

Hoti takohet me përpunuesit e qumështit.-Durmishaj: Vaj i palmës është propagandë dhe për interesa të ndryshme

Kryeministri, Avdullah Hoti, mbajti takim me përpunuesit e qumështit. Tha se janë dakorduar që Qeveria të merr përsipër të subvencionojë prodhimin vendor të qumështit prej 25 përqind të çmimit që është në stok. Kërkoi nga organizatorët të heqin dorë nga protesta e paralajmëruar për sot, sepse do të ketë kontroll rigoroz të produkteve me vaji palme./21Media