Ata kërkuan nga  Qeveria që t’u dal në ndihmë, në të kundërtën protesta  ashpërsohet

Ata kërkuan nga  Qeveria që t’u dal në ndihmë, në të kundërtën protesta  ashpërsohet

Të indinjuar me mosveprimet e qeverisë për largimin e produkteve me vaj palme, qumështarët e Kosovës mbajtë një protestë ku në shenjë pakënaqësie kanë derdhur produktet e tyre në rrugët e Prishtinës. Protesta e tyre nisi nga parkingu i Pallatit të Rinisë për tek qeveria por ata janë ndaluar nga Policia dhe nuk janë lejuar të defilojnë me kamionët e tyre.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Gyner  MUJA)/21Media