Muaji i Rinisë në Prishtinë! (Video)

1 min read

 Mundësohet punë praktike për 900 të rinj

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Zyrën e UNICEF-it në Kosovë, hapën Muajin e Rinisë, në kuadër të të cilit mundësohet punë praktike dhe aftësim për tregun e punës për 900 të rinj.(E pergaditi-Shqipe MIFTARI)/21Media