Zjarret në Kosovë: Kryeministri viziton Suharekën (Video)

Kërkohet ndihma e FSK-së dhe KFOR-it
Si pasojë e temperaturave të larta dhe moskujdesit njerëzor, disa komuna të Kosovës po luftojnë me vatrat e zjarrit, në kushtet kur mungojnë kapacitetet e nevojshme për menaxhimin e situatës.Gjatë vizitës ne komunën e Suharekës që rezulton më e prekura nga zjarri, kryeministri Albin Kurti, tha se është kërkuar edhe ndihma e FSK-së dhe KFOR-it, për vënien nën kontroll të situatë.Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona për zjarr-vënie te qëllimshme./21Media

Back to top button