“Murderville”, data e publikimit, traileri dhe aktorët që u ftuan në komedinë e Netflix

Netflix ka publikuar trailerin e parë për komedisë “Murderville”.
Seriali është përshtatur nga seria e BBC3 fituese e çmimeve BAFTA “Murder in Successville”, e cila u krijua nga Andy Brereton dhe Avril Spary.
Arnett luan si Terry Seattle, një detektiv i vjetër i vrasjeve, i cili shoqërohet me një yll të ftuar të famshëm të ndryshëm për të zgjidhur një rast vrasjeje në çdo episod.
Kthesa e filmit është se yjeve të ftuar nuk u jepet një skenar, duke i detyruar ata të improvizojnë rrugën e tyre përmes çështjes dhe në fund të marrin me mend se kush është vrasësi.
Sezoni i parë me gjashtë episode i “Murderville” do të transmetohet në Netflix duke filluar nga 3 shkurti.
Përveç Arnett, Haneefah Wood, Lilan Bowden dhe Phillip Smithey janë në pjesë e kastit.
Yjet e ftuar të sezonit 1 përbëhen nga Nanjiani, Annie Murphy, Conan O’Brien, Ken Jeong, Marshawn Lynch dhe Sharon Stone.
Krister Johnson shërben si prezantues dhe producent ekzekutiv i “Murderville”.
Seriali është prodhuar nga Sony Pictures Television, Electric Ave, Abominable Pictures dhe Artists First./21Media

Back to top button