Murtezaj: 23.5 milionë euro kemi më pak të hyra në ATK,kurse qarkullimi i  bizneseve ka rënë për 833 milionë euro

Murtezaj: 23.5 milionë euro kemi më pak të hyra në ATK,kurse qarkullimi i  bizneseve ka rënë për 833 milionë euro

Për numrin e bizneseve të mbyllura dhe numrin e punëtorëve që kanë humbur vendet e punës në pandemi, drejtori ATK-së Ilir Murtezaj ka thënë se ende nuk ka të dhëna zyrtare. Derisa ka thënë se qarkullimi i bizneseve nga marsi deri në qershor ka rënë për 833 milionë euro./21Media