Miratohet në lexim të parë projektligji për luftimin e Covid-19

Miratohet në lexim të parë projektligji për luftimin e Covid-19

77 vota për dhe një kundër është miratuar në lexim të parë projektligji për projektligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid-19. Iniciuesja e këtij projektligji, kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani tha se ky projektligj ka për qëllim të mbroj shëndetin publik në vend, që të ofrojë mundësi për organet e ligj zbatuese që të kryejnë punët e tyre pa e shkelur Kushtetutën dhe ligjet. Me gjithë vërejtjet projektligji u votuan nga te gjitha partitë politike. Ky projektligj me procedurë te përshpejtuar do të diskutohet në lexim të dytë me 14 gusht!/21Media