Pacolli: Të rinjve tanë do t’u rikthehet shpresa, vende të shumta pune!.-Deda: Sqarojmë qytetarët -  s’ka koalicion me PDK-në!.-Kusari-Lila: mos votoni me zemër por me kokë të kthjelltë!

Pacolli: Të rinjve tanë do t’u rikthehet shpresa, vende të shumta pune!.-Deda: Sqarojmë qytetarët –  s’ka koalicion me PDK-në!.-Kusari-Lila: mos votoni me zemër por me kokë të kthjelltë!

Koalicioni LKD-AKR-ALTERNATIVA ne tubimin qendror që mbajti sot në Prishtinë sërish premtoi vende të shumta pune, çkapje të shtetit si dhe zhvillim të qendrueshem ekonomik./21Media