Kitaroviç: Do ta mbështesim transformimine FSK-së dhe liberalizimine e vizave

Kitaroviç: Do ta mbështesim transformimine FSK-së dhe liberalizimine e vizave

Presidenti i Kosovë, Hashim Thaçi, është pritur me nderimet më të larta shtetërore në Kroaci.  Thaçi ka marrë mbështetjen e homologes kroate Kolinda Grabar Kitaroviç për transformimin e FSK-së dhe për procesin e liberalizimit të vizave ndërsa janë dakorduar për thellimin e bashkëpunimit ekonomik.

Nga Zagrebi presidenti Thaçi ka komentuar edhe deklaratën e homologut serb Vuçiqë lidhur me Kosovën, të cilën e ka konsideruar deklaratë për konsum të brendshëm e asgjë më shumë. /21Media