Ka përfunduar mbledhja e Lidhjes Demokratike të Kosovës me kryetarë të degëve. Zyrtarët e saj s’janë deklaruar për mediat.

Pas takimit me kryetarët e degëve, kryetari në dorëheqje i LDK-së, Isa Mustafa ka thënë se nuk ka asnjë favorit për liderin e ri të partisë.

Mustafa para gazetarëve tha se nuk ka ende kandidaturë zyrtare për kryetar dhe se ato do të bëhen vetëm në Kuvendin e 14 marsit.