Kryeministri Isa Mustafa bëri publik propozimin e ri për Bashkimin Evropian që së pari të bëhet heqja e vizave dhe t’i jepet Kosovës pak kohë të plotësojë kushtin e kufirit me Malin e Zi. Këtë qëndrim e paraqiti në komunikim me gazetarë pas shënimit të njëvjetorit të hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim – Asociimit./21Media

Kryeministri Isa Mustafa bëri publik propozimin e ri për Bashkimin Evropian që së pari të bëhet heqja e vizave dhe t’i jepet Kosovës pak kohë të plotësojë kushtin e kufirit me Malin e Zi. Këtë qëndrim e paraqiti në komunikim me gazetarë pas shënimit të njëvjetorit të hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim – Asociimit./21Media