Në Kosovë po vazhdon procesi i riatdhesimit të qytetarëve të cilët në mënyrë të paligjshme morën rrugën e migrimit drejt vendeve të Bashkimit Evropian në fund të vitit 2014 dhe në fillim të vitit 2015. Janë riatdhesuar rreth 32 mijë qytetarë të Kosovës. Më se shumti të kthyer janë nga Gjermania gjithsej rreth 24 mijë. Problem specifik është riintegrimi i fëmijëve të familjeve të riatdhesuara kosovare./21Media

Në Kosovë po vazhdon procesi i riatdhesimit të qytetarëve të cilët në mënyrë të paligjshme morën rrugën e migrimit drejt vendeve të Bashkimit Evropian në fund të vitit 2014 dhe në fillim të vitit 2015. Janë riatdhesuar rreth 32 mijë qytetarë të Kosovës. Më se shumti të kthyer janë nga Gjermania gjithsej rreth 24 mijë. Problem specifik është riintegrimi i fëmijëve të familjeve të riatdhesuara kosovare./21Media