Në Koln u mbajtë marsh

Në Koln u mbajtë marsh

Myslimanët kanë mbajtur sot marshin e paqes kundër terrorizmit në qytetin gjerman Koln, por në marsh dolën më pak njerëz se sa që organizatorët kishin pritur.

Në protestë fillimisht u mblodhën disa qindra njerëz dhe më vonë ky numër u rrit në rreth një mijë,