Naftëtarët kundërshtojnë udhëzimet e MTI-së   

Rukiqi: MTI dëmton naftëtarët me miliona euro dhe se vendimet kanë ndikuar në ngritjen e çmimit të naftës 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, së bashku me kryetarin e Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani, shprehën shqetësimin për udhëzimet administrative të Ministrisë së  Tregtisë dhe Industrisë për çështjen e për pastrimin e rezervarëve të naftës. U tha se ky proces dëmton naftëtarët me miliona euro për shkak të kostos së lartë./21Media

Back to top button