Thirrje për përfshirje sa më masive në këtë aksion për një mjedis më të pastër

Thirrje për përfshirje sa më masive në këtë aksion për një mjedis më të pastër

E, pikërisht në Ditën Botërore të Mjedisit, institucionet e Kosovës i bënë jehonë një iniciative: aksionit të gjerë për mbjelljen e një milion drunjve. Bënë thirrje për përfshirje sa më masive në këtë aksion në funksion të krijimit të një mjedisi më të pastër dhe më të shëndetshëm./21Media