Nderohen delegatët e 2 korrikut

Mirënjohje për pjesëmarrësit e Kuvendit e 2 Korrikut

Sot mbahet një ceremoni, ku do të ndahen mirënjohje për delegatët e Kuvendit të Kosovës nga Gjilani, të cilët kanë marrë pjesë Kuvendin e mbajtur më 2 korrik 1990, ku u lexua deklarata e pavarësisë.

Mirënjohjet do t’i ndajë kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në zyrën e tij.

Me mirënjohje do të nderohen delegatët Isa Shefkiu, Isuf Konjufca, Skender Aliu dhe mirënjohje postmortum i ndahet delegatit Zijadin Salihu.

Back to top button