Në kuadër të CEFTA-s bisedojnë Kosova dhe BeH

Kosova i përgjigjet pozitivisht kërkesës së Bosnjës për të diskutuar për taksën, por Qeveria thotë se nuk do të hiqet

Qeveria e Kosovës nuk ka hequr dorë nga vendimi i saj edhe pas zërave të ndryshëm se Kosova duhet të heq apo të pezullojë përkohësisht taksën. Ministria e Tregtisë së Jashtme dhe Marrëdhënieve Ekonomike të
Bosnje dhe Hercegovinës, ka dalë me një qëndrim se pala kosovare me kërkesë të Bosnjës ka pranuar negociatat për heqje të tarifës 100 për qind. Por, zëdhënësja e Qeverisë, Donjeta Gashi, tha se takimi është në kuadër të CEFTA-s dhe se negociatat nuk lidhen me heqje të taksës./21Media

Back to top button