Odat e Profesionistëve Shëndetësor u ka bërë thirrje institucioneve shëndetësore që sonte me datë 20 gusht 2020, në orën 21:00 para çdo institucioni shëndetësor të ndizen qirinjë në nder të profesionistëve shëndetësor të cilët humbën jetën nga Covid 19, si dhe të shërbej si mbështetje të profesionistëve shëndetësor të cilët vazhdojnë luftën kundër Covid 19.

Njëkohësisht u është bërë thirrje edhe qytetarëve që në orën 21.00 të bashkëngjiten në këtë nderim duke fikur dritat për një minutë heshtje./21Media