Në Pejë ndizen qirinj për Gjyljeta Ukellin

Në Pejë sonte janë ndezur qirinj në nderim dhe kujtim të jetës së Gjyljeta Ukellit, e cila u vra sot në mëngjes nga bashkëshorti i saj, Edmond Lajçi.

Në qyetetin e Pejës jan mbledhur shumë qytetarë të cilët kanë ndjerë dhembjen me familjen e cila pësoi nga rasti tragjik.

Gjyljeta Ukelli  la pas vetës tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë.

Back to top button