Në secilën gjuhë përkatëse Osmani falënderon shtetet që e përkrahën aplikimin e Kosovës në BE

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka shprehur mirënjohjen në emër të Kosovës për shtetet që e kanë përkrahur Kosovën pas aplikimit për anëtarësim në Bashkimin Evropian.
Falënderimet,  Osmani i filloi me Italinë, për të vazhduar me Francën, Estoninë, Lituaninë, Finlandën, Austrinë, dhe Bullgarinë. E veçanta e këtyre falënderimeve është se Osmani i bëri në secilën gjuhë përkatëse të këtyre shteteve.
Kujtojmë se, Kosova ka aplikuar zyrtarisht për anëtarësim në BE, të enjten./21Media


 

Back to top button