Në universitete publike studimet falas, bie numri i studentëve!

Në kolegjet private studimet me pagesë, por kanë rritje të numrit të studentëve!
Në universitete publike edhe pse studimet janë falas bie numri i studentëve, ndërsa në kolegjet private studimet me pagesë, por kanë rritje të numrit ët studentëve. Është apo nuk është paradoks? Si shpjegohet ky fenomen nga këndvështrimi tyre Ministria e Arsimit, profesorë universiteti dhe njohës të arsimit?/21Media

Back to top button