U nënshkrua marrëveshja ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë. Prezent në këtë ceremoni ishte vet presidenti amerikan Donald Trump.

Një gjë e tillë u konfirmua edhe përmes Judd Deere nga Shtëpia e Bardhë  i cili tha se Trump “ka njoftuar se Serbia dhe Kosova kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik. Një marrëveshje tjetër historike e arritur nga ky President për ta bërë botën një vend më paqësor, më të begatë.”/21Media