Nesër fillon vaksinimi masiv në Tetovë

 

Nga e marta duke filluar nga ora 08:00 deri 20:00, për çdo ditë, do të bëhet vaksinimi masiv i qytetarëve nga Tetova dhe rajoni i Pollogut.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetarja e kominës së Tetovës, Teuta Arifi, e cila ka shkruar se sot në sallën e mjekësisë në Tetovë realizohet simulimi dhe trajnimi i stafit shëndetësor i cili do ta realizojë vaksinimin.

“Apeloj që qytetarët e paraqitur të respektojnë orarin për vaksinim, me qëllim që ky proces të vazhdojë pandërprerë dhe me efikasitet”, ka shkruar ajo.

Back to top button