Nga nesër vaksinohen qytetarët që kanë treguar interesim në Maqedoni

 

Ministria e Shëndetësisë e pyetur nga TV21, ka bërë të ditur, se sallat e vaksinimit, në të cilat prej nesër do të duhet të realizohet imunizimi masiv janë gati.

Ndërkaq ka shtuar, se prej nesër, krahas qytetarëve të moshuar dhe të punojnë në infrastrukturë të rrezikuar, do të vaksinohen edhe qytetarët të cilët kanë shprehur interesim.

“Vaksinimi në shtet vazhdon të realizohet sipas Planit nacional për imunizim, gjegjësisht sipas moshës, infrastrukturës kritike, kurse prej nesër do të vaksinohen edhe qytetarë të cilat kanë treguar interesim nëpërmjet ueb faqes vakcinacija.mk“, njoftojnë nga MSH-ja./TV21

Back to top button