Nesër në TKK jepet repriza e shfaqjes ”Muslimani”

1 min read

Nesër në Teatrin Kombëtar të Kosovës do të jepet repriza e shfaqjes ”Muslimani”.

Shfaqja do të fillojë në orën 20:00.

”ÇFARË MË INSPIROI PËR DRAMËN “MUSLIMANI”? Rastësisht isha pjesëmarrës në një dasëm në Ulqin ku martoheshin një shqiptare muslimane me një malazias ortodoks. Pronari i hotelit që ishte shqiptar më tha: “Neve shqiptarëve katolikë dhe muslimanë nuk na duket e pazakontë të martohemi me malazias ortodoks, por shqiptarët muslimanë dhe katolikë nuk martohen në mes vete gati kurrë”, ka thënë Enver Petrovci./21Media