Komuna e Prishtinës ka njoftuar se nesër fillon faza e gjatë e dezinsektimi hapësinor në kryeqytet.

Në njoftim thuhet se çdo mbrëmje nga ora 19:30, për 5 mbrëmje do të dezinsektohen lagje të ndryshme të zonës urbane e rurale të Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me ju, qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv”, thuhet në njoftim.