Kurti: Së pari dialog me serbët e Kosovës dhe me BE-në.-Murati: Është i nevojshëm dialogu me serbët e Kosovës

Kurti: Së pari dialog me serbët e Kosovës dhe me BE-në.-Murati: Është i nevojshëm dialogu me serbët e Kosovës

Liderët e partive fituese të zgjedhjeve të 6 tetorit, Albin Kurti e Isa Mustafa, kanë paralajëmruar për nesër marrëveshjen përfindimtare për formimin e Qeverisë së re të Kosovës. Njëra nga temat që e presin kabinetin e ri qeveritar është rifillimi i dialogut me Serbinë, të cilit, siç thotë Kurti, duhet t’i prijë dialogu me serbët e Kosovës dhe me zyrtarët e Bashkimit Evropian./21Media