Ngjarjet e datës 10 janar

OJQ Qytetarët Aktivë dorëzon kallëzim penal lidhur me degradimin e Monumentit Natyror “Ujëvarat dhe Parku i Mirushës“. (Pallati i Drejtësisë, Prishtinë, ora 10:00).
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli dhe ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, vizitojnë Ndërmarrjen Publike – Telekomi i Kosovës. (Ndërtesa e Telekomit të Kosovës, ora 11:00). 

Back to top button