Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Artistët punojnë murale në urën mbi lumin Ibër. (Nga ora 10:00)

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me tifo-grupin Dardanët dhe FFK-së, organizohet mikpritje për tifozët anglezë. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, nga ora 12:00)

Bëhet zbulimi i pllakës së Shtabit të Qendror të UÇK-së. (Rruga “Agim Ramadani”, nr. 75, Prishtinë, ora 13:00)

Bëhet zbulimi i pllakës së Shtabit të Qendror të UÇK-së. (Bregu i Diellit, Rruga “Mehmet Gradica”, hyrja nr. 14, Prishtinë, ora 14:00)

Zhvillohet ndeshja mes Kosovës dhe Anglisë. (Stadiumi “Fadil Vokrri”, ora 18:00)