Ngjarjet e datës 2 tetor

09:00 – 10:30Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Unionin e Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon (UBShR) organizojnë tryezë të rrumbullakët ”Kurorat e Qyteteve Shqipfolëse si Destinacion i Agroturizmit”. Prej orës 10:30 mbajnë fjalime kryetari i Prishtinë Përparim Rama dhe ai i Tiranës Erjon Velijaj. (Hotel “Emerald”, Prishtinë)

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button