Ngjarjet e datës 20 shtator

10:00
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), publikon raportin “Regresi i drejtësisë civile”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë)
10:00
Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes formon grupin punues për shqyrtimin e Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës, Projektligjin 6 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shërbim në Forcës së Sigurisë. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N303)
11:00
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti miraton Raportit të punës së komisionit për sesionin pranveror dhe shqyrton planin e punës së komisionit për sesionin vjeshtor 2022. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10)
11:00
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrton raportin e auditimit të pavarur, për Zyrën Kombëtare të Auditimit, për vitin 2021 dhe raportin e auditimi për ShSKUK dhe MSh për vitin 2021. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N204)
12:00
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca dhe kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla, nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi midis dy parlamenteve. ​(Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, Tiranë)
13:00
Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim miraton raportin e punës së Komisionit për sesionin pranveror dhe shqyrton planin e punës për sesionin vjeshtor. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N303)
13:00
Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës, Alain Giresse, mban konferencë për media. (Hotel “Emerald”).

Back to top button