Ngjarjet e datës 22 gusht

11:00
Banorët e Dubovcit të Vushtrrisë dhe të disa fshatrave të tjera protestojnë, pasi Qeveria nuk i ka kompensuar që nga viti 2008 për tokat e shpronësuara për asfaltimin e rrugës rajonale. (Fshati Dubovc, afër shkollës).
Back to top button