Do të mbahet finalja e turneut ndërkombëtar të Boksit “Adem Jashari”. (Palestra sporteve “Dilloni Benz”, në Fushë Kosovë, ora 12:00).

Partia Demokratike e Kosovës në Prishtinë do të mbajë konferencë për media. (Te monumenti ” NEWBORN” tek Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ora 13:00).