Ngjarjet e datës 26 janar

1 min read

Lëvizja FOL dhe Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS), organizojnë diskutimin tematik ku do të prezantohet niveli i përmbushjes së Planit të Punës së Qeverisë së Kosovës për vitin 2021. (Hotel “Sirius”, Prishtinë), 11:00.

Partia Socialdemokrate (PSD) zhvillon një aktivitet simbolik. (Sheshi “Skënderbeu”, Prishtinë), 11:00.

Një grup i qytetarëve protestojnë kundër shtrenjtimit të rrymës në Kosovë. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, Prishtinë), 12:00.

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) mban konferencë për medie. (Selia e PDK-së, Prishtinë), 12:00.

Vazhdon seanca e Kuvendit të Kosovës. (Ndërtesa e Kuvendit), 14:00.