Me rastin e njëvjetorit të vrasjes së Qerim Kelmendit mbahet Akademi Përkujtimore. (Instituti Albanologjik – Prishtinë, ora 13:00).

Klubi i Pingpongut “PRiPING”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut – Pallati i Rinisë dhe Sportit, ora 14:00).