Ngjarjet qe shenojnë ditën e sotme ne vendin tonë

Ngjarjet qe shenojnë ditën e sotme ne vendin tonë

Instituti Kosovar i Medias dhe Komunikimit (IKMK) organizon konferencën rajonale “Mediet dhe demokratizimi në Ballkanin Perëndimor- A jemi afër qëllimit?” (Hotel “Sirius”, ora 09:00)

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF), mban konferencën “Zhvillimi i Ndërhyrjes në Fëmijërinë e Hershme në Kosovë”. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

Shënohet Dita Botërore e HIV/AIDS. (Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ora 10:00)