Ngjarjet e paralajmëruara për sot në vendin tonë

Ngjarjet e paralajmëruara për sot në vendin tonë

Mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata 2020. (Kazerma “Adem Jashari” në Prishtinë, ora 10.00)

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim shqyrton Draft- Planin e Punës së Komisionit, për periudhën korrik-dhjetor 2020 dhe nismën legjislative të Komisionit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës. (Kuvendi i Kosovës, salla C-203, ora 13:00)

Promovohet projekti “Autokamp”, i realizuar nga Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik e Komunës së Prizrenit. (Pjesa e quajtur Kamping, në afërsi të restorantit “Natyra” në Prizren. (Ora 18.00)