Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend

Organizata INPO publikon raportin vjetor “Indeksi i kënaqshmërisë së qytetarëve me shërbimet komunale në Prishtinë”. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

Zyra e BE-së në bashkëpunim me Ministrinë për Komunitete dhe Kthimi organizon panairin e bizneseve. (Qendra e Kulturës në Shtërpcë, ora 10:00)

Mbahet seanca e rregullt e Kuvendit Komunal të Prizrenit (Shtëpia e Bardhë, ora 10:00)

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizon tryezën “Prioritetet legjislative në fushën e sundimit të ligjit: Një perspektivë nga legjislatura e re e Kuvendit”. (Hotel “Swiss Diamond”, ora 10:30)

Banka Qendrore e Kosovës ndan çmimet për esenë më të mirë rreth kursimit të financave. (BQK, ora 15:00)

Biblioteka Kombëtare e Kosovës mbyll shfaqjen e filmave dokumentar “Gardianet e Parajsës – zemrat dhe mendja në Korenë e Veriut” me shfaqjen e filmit “Lufta e artit”. (Biblioteka Kombëtare, ora 19:00)

Nis edicioni i dytë i Showcase-it Teatror të Kosovës. (Teatri Kombëtar, ora 20:00)