Në kuadër të Epopesë së UÇK-së do të mbahet turnir në shigjetari. (Shkolla Fillore “Skenderaj, ora 09:00).

Mbahet turniri në shah në kuadër të Epopesë së UÇK-së. (Hotel Grand, Prishtinë, ora 11:00).

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet finalja e turnirit të volejbollit. (Skenderaj, ora 13:00).

Mbahet manifestimi Nata e Zjarreve. (Kompleksi Memorial “Adem Jashari”, Prekaz, ora 17:45).

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale. (Ora 18:00).